My Science Project

1985, Jonathan Beteul, 94 minuten

Verenigde Staten 1985. Komedie van Jonathan Beteul en Jonathan Beutel. Met o.a. John Stockwell, Danielle Von Zerneck, Fisher Stevens, Raphael Sbarge en Dennis Hopper.

VPRO Cinema

In 1957 geeft President Eisenhower opdracht een uitvinding te laten verdwijnen waarvan hij vreest dat zij het aanzicht van de wereld zou kunnen veranderen. In 1985 krijgt Stockwell van zijn natuurkundeleraar Hopper opdracht binnen twee weken een chemische proef af te werken. Samen met zijn vriend Stevens en zijn vriendin Von Zerneck gaat Stockwell in militair afval op zoek naar bruikbaar materiaal. Waar ze op stuiten is natuurlijk voorspelbaar, evenals de rest van het scenario (van regisseur Butuel). Zinloze tienerkomedie met SF-inslag. De enige die de film overeind kan houden is Hopper als overjarige hippie, maar zijn optreden is helaas sporadisch. David M. Walsh stond borg voor de fotografie. John Scheele verzorgde de speciale effecten.

credits

Regie:
Jonathan Beteul, Jonathan Beutel
Cast:
John Stockwell, Danielle Von Zerneck, Fisher Stevens, Raphael Sbarge, Dennis Hopper, Barry Corbin, Ann Wedgeworth, Richard Masur, Beau Dremann, Candace Silvers, Pat Simmons
Muziek:
David Johansen, Steve Johnstad, Country Joe McDonald, Peter Bernstein, Tubes, The
Jaar:
1985
Alt. titels:
Future project - Das Geheimprojekt
Genres:
Komedie, Fantasy, Sciencefiction
Trefwoorden:
Fantasy
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

My Science Project (1985) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer