Night Life

1989, David Acomba, 92 minuten

Verenigde Staten 1989. Horror van David Acomba. Met o.a. Scott Grimes, John Astin, Cheryl Pollak, Anthony Geary en Alan Blumenfeld.

VPRO Cinema

Grimes als tiener balsemt lijken in het mortuarium van zijn oom Astin om zijn studie aan de universiteit te kunnen betalen. Vier van zijn leeftijdsgenootjes belanden na een dodelijk verkeersongeval in 'zijn' dodenhuis, maar komen in Frankenstein- stijl weer tot leven om hem te achtervolgen. Met vriendinnetje Pollak slaagt Grimes er tenslotte in de vier te elimineren. Ongelijkmatige komische horror die heel wat te danken heeft aan Romero's NIGHT OF THE LIVING DEAD en diens epigonen. Het griezelig tot leven komen van de vier cadavers is niet zo leuk als oorspronkelijk bedoeld was en anderzijds onvoldoende angstaanjagend voor een echte bibberfilm. Canadese regisseur Acomba situeert de actie in een aantrekkelijk gedeelte van het Californische platteland.

credits

Regie:
David Acomba
Cast:
Scott Grimes, John Astin, Cheryl Pollak, Anthony Geary, Alan Blumenfeld, Kenneth Ian Davis, Lisa Fuller, Mark Pellegrino, Phil Proctor, Darcy DeMoss, Cheryl Pollack
Muziek:
Roger Bouland
Jaar:
1989
Genres:
Horror, Komedie
Trefwoorden:
Zombiefilm
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Night Life (1989) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer