Italië 1991. Misdaad van Vittorio de Sisti. Met o.a. Massimo Ranieri, Laura del Sol, Marina Suma, Leo Gullotta en Bekim Fehmiu.

VPRO Cinema

In deze televisiefilm die spannender en beter is dan het eerste deel, komt Ranieri terug als Inspecteur Fedeli van Napels, een geweldadige en genadeloze stad. De jonge zoon van de inspecteur wordt op brute wijze vermoord en hij onderzoekt de zaak. Tijdens zijn angstaanjagende onderzoek ontmoet hij Angela (gespeeld door Del Sol) wier nog jonge zoon een brutale leider van een jeugdbende is die zich met drugsverkoop beizghoudt; hij wordt verliefd op haar. De zaak wordt ingewikkelder, gevaarlijk en er vallen vele doden. Zijn poging om de drugshandel te achterhalen, brengt de inspecteur van Napels naar Barcelona en Duitsland en uiteindelijk naar Beiroet waar hij een gruwelijke handel ontdekt: ontvoerde kinderen worden aan een particuliere kliniek verkocht die, ten koste van de kinderen, menselijke organen tegen hoge prijzen verkoopt.

credits

Regie:
Vittorio de Sisti
Cast:
Massimo Ranieri, Laura del Sol, Marina Suma, Leo Gullotta, Bekim Fehmiu, Amanda Sandrelli, Spiros Focás, Salvatore Cascio, Nadja Tiller, Cristina Schena, Luciano Spena, Alfonso Puorto
Jaar:
1991
Alt. titels:
Ricatto 2 - Bambini nell'ombra, Il
Genres:
Misdaad, Drama
Trefwoorden:
Sociaal drama, Policier
Landen:
Italië

op televisie
0 uitzendingen