Verenigde Staten 1980. Komedie van Jay Sandrich. Met o.a. Goldie Hawn, Chevy Chase, Charles Grodin, Robert Guillaume en Harold Gould.

VPRO Cinema

Hawn is een vrijgevochten advocate die het niet kan nalaten vrienden in nood te helpen. Haar ex-man Chase komt weer in haar leven nadat hij door twee zware jongens gedwongen werd een bankoverval te plegen. Haar kalme leven met haar nieuwe vriend Grodin wordt verstoord en Chase zorgt voor de nodige complicaties. Weer een zalig scenario van Neil Simon vol leuke dialogen. Het trio Hawn-Chase-Grodin zorgt voor een vuurwerk van gags en onmogelijke situaties, maar toch mist de film de diepgang die doorgaans in een Simon-script terug te vinden is. Wilder en Carter hebben aardige bijrolletjes als de Mexicaanse meid en de chauffeur. Knappe fotografie van David M. Walsh en een sfeervolle score van Marvin Hamlisch ronden het geheel af.

credits

Regie:
Jay Sandrich
Cast:
Goldie Hawn, Chevy Chase, Charles Grodin, Robert Guillaume, Harold Gould, George Grizzard, Yvonne Wilder, T.K. Carter, Judd Omen, Marc Alaimo
Scenario:
Neil Simon
Productie:
Ray Stark
Camera:
David M. Walsh
Muziek:
Marvin Hamlisch
Jaar:
1980
Alt. titels:
Fast wie in alten Zeiten
Genres:
Komedie, Drama
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Seems Like Old Times (1980) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken