Verenigde Staten 1975. Drama van Hikmet Avedis. Met o.a. Adam West, John Anderson, Ahna Capri, Harvey Jason en Alvy Moore.

VPRO Cinema

De juridische strijd om een bergmeer, dat een onderneming voor de recreatie wil verwerven, en de stad San Francisco als waterbekken wil benutten, lijkt uitzichtloos. De diensten - al dan niet vergezeld van dodelijk geweld - van een aantrekkelijke vrouw, die gespecialiseerd is in het overhalen van besluitvaardige en machtige mannen worden ingehuurd teneinde [KA1]e[KA1]en partij uit te schakelen. West (bekend uit de tv- serie BATMAN) is het middelpunt van een reeks chaotische, hoogst onwaarschijnlijke ontwikkelingen, die net zo erotisch zijn als een handvol kopspijkertjes. Een volledig te verwaarlozen verfilming van de roman Come Now the Lawyers van Ralph B. Potts. Schmidt, van huis uit schrijfster/producente, speelt de vrouw van West, en is in het werkelijke leven de vrouw van de regisseur.

credits

Regie:
Hikmet Avedis
Cast:
Adam West, John Anderson, Ahna Capri, Harvey Jason, Alvy Moore, Marlene Schmidt, Charles Knapp, Russell Schmidt, Chuck Boyde, Christiane Schmidter
Muziek:
Shorty Rogers
Jaar:
1975
Alt. titels:
Specialist, The
Genres:
Drama, Erotiek
Trefwoorden:
Seks
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

The Specialist (1975) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken