Verenigde Staten 1985. Actiefilm van Burt Reynolds. Met o.a. Burt Reynolds, Candice Bergen, George Segal, Charles Durning en Jose Perez.

VPRO Cinema

Weer vrij na zeven jaar gevangenis is Stick (Reynolds) vastbesloten een eerlijk leven te gaan leiden. Hij hoopt zijn vijftien-jarige dochter weer onder zijn hoede te krijgen, hoewel zijn vrouw niets meer met hem te maken wil hebben. Hij vestigt zich in Miami en het duurt niet lang of hij zit weer tot over zijn oren in het drugmilieu. Verschrikkelijk langdradig melodrama over een ex-gevangene die achtervolgd wordt door zijn verleden. Het is raadzamer de roman van Elmore Leonard te lezen dan het rommeltje dat de auteur er als scenarist van maakte in samenwerking met Joseph C. Stinson. Of ligt het aan de kwakkelige regie van Reynolds? Fotografie van Nick McLean.

credits

Regie:
Burt Reynolds
Cast:
Burt Reynolds, Candice Bergen, George Segal, Charles Durning, Jose Perez, Richard Lawson, Alex Rocco, Tricia Leigh Fisher, Dar Robinson, Castulo Guerra, David Reynoso, Sachi Parker, John A. Garcia, Don L. Moyer, Joey Pouliot, Phanie Napoli
Camera:
Nick McLean
Muziek:
Barry de Vorzon, Joseph Conlan
Jaar:
1985
Genres:
Actiefilm, Misdaad, Thriller
Trefwoorden:
Cop-story, Wraakfilm
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Stick (1985) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken