Duitsland 1993. Drama van Gero Erhardt. Met o.a. Lisa Wolf, Hans Schenker, Constanze Engelbrecht, Friedrich von Thun en Lola Müthel.

VPRO Cinema

Mini-serie in vier delen. Negentien-jarige Sarah (Wolf) die pas van kostschool is, leert op een feestje Erik (Schenker) kennen, de minnaar van haar moeder Inge (Engelbrecht). Het is liefde op het eerste gezicht. Moeder en dochter weten niet dat zij hun minnaar delen, en op een avond vertrouwt de moeder haar dochter aan Erik toe. Een en ander komt dan toch uit. Erik wordt door mama met een jachtgeweer neergeschoten. Zij beweert dat het een ongeluk was. Sarah is intussen verdwenen, maar ze wordt opgespoord door een jeugdvriendje. Erik was niet dood. Hij geneest en gaat meteen bij Sarah langs, maar die wil niets meer van hem weten - althans dat zegt ze, maar kort daarop trouwen ze in Venetië. Zij is nu gelukkig, zoals dat heet, en alleen een confrontatie met haar moeder kan de zaken nog doen keren. Wie dacht dat de Duitsers geen soap konden maken... Scenario van Sandra Paretti. Camerawerk van Wolfgang Treu.

credits

Regie:
Gero Erhardt
Cast:
Lisa Wolf, Hans Schenker, Constanze Engelbrecht, Friedrich von Thun, Lola Müthel, Marek Erhardt, Rosel Zech, Christine Buchegger, Elisabeth Kaza, Rolf Becker, Alois Maria Giani
Scenario:
Sandra Paretti
Camera:
Wolfgang Treu
Muziek:
Robert Schulte-Hemming
Jaar:
1993
Alt. titels:
Rote Vogel, Der, Sommergewitter, Verlorene träume, Nacht ohne Ende
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Serie, Soap opera, Televisiefilm
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Der rote Vogel (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken