Want To Stay Alive?

1990, Claude Bernard-Aubert, 98 minuten

Frankrijk/Italië 1990. Actiefilm van Claude Bernard-Aubert en Claude-Bernard Auber. Met o.a. Michael Brandon, Mickey Sebastian, Guy Marchand, Cathérine Erhardy en Daniel Ubaud.

VPRO Cinema

Brandon als Tom Lepski van James Hadley Chase in zijn vierde en laatste filmavontuur. De kwaliteit van de prestigieus opgevatte reeks deed Sergio Gobbi er terecht toe besluiten ze liever stop te zetten dan er verder nog geld in te pompen en de beoogde twaalf films maar verder niet af te maken. De Franse Riviera wordt opgeschrikt door een reeks moorden, waarvan de slachtoffers steeds behoren tot de vijftig rijkste bewoners. Als de moordenaar zich vergist en een onderhuurster in een villa doodt, zit hij goed fout. Het meisje was een vriendin van Lepski en dat kan niet ongestraft blijven. Na een paar minuten hou je het als toeschouwer wel voor gezien, want het scenario van Gilles Lambert, Alec Medieff en Gobbi gaat alle stompzinnigheid te boven. Gelukkig zijn er nog de mooie toeristische plaatjes van de Azurenkust, ditmaal gefilmd door Claude Becognée.

credits

Regie:
Claude Bernard-Aubert, Claude-Bernard Auber
Cast:
Michael Brandon, Mickey Sebastian, Guy Marchand, Cathérine Erhardy, Daniel Ubaud, Stéphane Bonnet, Anne-Marie Kenny, Jacques Toja, Gabriele Tinti, Jean-Paul Muel, Olivia Brunaux, Bruno Pradal, Karen Scott
Scenario:
Gilles Lambert
Camera:
Claude Becognée
Muziek:
Claude Bolling
Jaar:
1990
Alt. titels:
Le dernier du colt, Dernier du colt, Le, Le Dernier Du Colt
Genres:
Actiefilm, Misdaad
Landen:
Frankrijk, Italië


op televisie
0 uitzendingen

Want To Stay Alive? (1990) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer