Canada/Frankrijk 1979. Komedie van George Kaczender. Met o.a. Richard Harris, Jeanne Moreau, George Peppard, Jennifer Dale en Winston Rekert.

VPRO Cinema

Harris is een zestig-jarige Amerikaanse zakenman, wiens financiële imperium aan het afbrokkelen is. Als hij afreist naar Europa voor een ondeugend weekendje met zijn veel jongere vriendin Dale, ontdekt hij dat hij aan het aftakelen is: hij kan 'het' niet meer en zijn dokter stelt vast dat hij impotent is. Als hij zigeuner-inbreker Rekert op de vlucht jaagt, is zijn macho-ego weer opgepept, maar dan wordt hij gekweld door enge seksuele fantasieën, waarbij Dale veelvuldig bevrediging vindt bij Rekert. Een oude kennis van vroeger, bordeelhoudster Moreau moet hem helpen... Een slordige en vooral voor de acteurs gênante bewerking door Leila Basen en Ian McLellaan van een roman van Romain Gary. Peppard speelt een kwaadsprekende bankier die eveneens impotent is. Onsmakelijk. Miklos Lente gluurde door de camera.

credits

Regie:
George Kaczender
Cast:
Richard Harris, Jeanne Moreau, George Peppard, Jennifer Dale, Winston Rekert, Alexandra Stewart, George Touliatos, Peter Hutt, Jan Rubes, Roger Garceau
Muziek:
Michel Legrand
Jaar:
1979
Alt. titels:
Your Ticket Is No Longer Valid
Genres:
Komedie, Erotiek
Trefwoorden:
Seksfilm
Landen:
Canada, Frankrijk

op televisie
0 uitzendingen