Helga und die Männer

1969, Roland Cämmerer, 91 minuten

Duitsland 1969. Erotiek van Roland Cämmerer. Met o.a. Ruth Gassmann, Felix Franchy, John Herbert, Erich Fritzke en Ariane Calix.

VPRO Cinema

Na de bijna eindeloze Aufkl[KA3]arungs-films, de Hausfrauen- en Schulm[KA3]adchen-Reports, de Oswalt Kolle-films enz., waren er o.a. ook nog een drietal Helga-films. Dit is de derde en gaat over een journaliste, die artikelen over de seksualiteit schrijft, waarvoor ze naar Brazili[KA3]e moet. Haar man, een wetenschapper blijft achter met de kindertjes, terwijl zij exotische belevenissen heeft met haar tolk. Getrouw aan de seksuele revolutie van toen vergeeft de begrijpende bioloog- echtgenoot haar in de finale. Gelijkwaardig aan bovengenoemde reeksen: sekstroep dat uitblinkt door houterig spel (of het gebrek daaraan) vermomd als pseudo voorlichtingsspul uit het verzendhuis van dikke Mercedes-rijdende mevrouw Beate Uhse. Verschrikkelijk gedateerd, maar toentertijd zouden deze drie films 150 miljoen DM in het laatje gebracht hebben en dat is niet niks.

credits

Regie:
Roland Cämmerer
Cast:
Ruth Gassmann, Felix Franchy, John Herbert, Erich Fritzke, Ariane Calix, Manfred Speis, Christian Engelmann, Pirko Zenker, Nicky Macoulis
Muziek:
Karl Barthel
Jaar:
1969
Genres:
Erotiek
Trefwoorden:
Seksfilm
Landen:
Duitsland


op televisie
0 uitzendingen

Helga und die Männer (1969) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer