Ein Regenschirm für Verliebten

1986, Rodion Nachapetow, 89 minuten

SU 1986. Komedie van Rodion Nachapetow. Met o.a. Alexej Batalov, Nijole Oželyte, Vera Michailowski, Wjatscheslaw Jesepow en Igor Nefjodow.

VPRO Cinema

Arts Batalow en zijn vriendin Oželyte genieten van een vakantie aan de Krim, waar ze volledig in hun liefde kunnen opgaan. Op een nacht ontdekken zij twee jonge geliefden in de schuur van het huis waar zij logeren. Zij ontfermen zich over dit stel dat weggelopen blijkt te zijn. Als zij weer terug zijn in de stad is de betovering van de vakantie verbroken en raakt hun liefde in een impasse. Romantische komedie die beide kanten van het beminnen laat zien. Goed spel van de hoofdacteurs. Scenarioschrijver Ramis Fatalijew tekent zijn personages met warme genegenheid, maar laat hen door onbegrip uit elkaar gaan. Knap opgebouwd, maar wellicht iets te conventioneel uitgewerkt. Fotografie van Wladimir Schewzik.

credits

Regie:
Rodion Nachapetow
Cast:
Alexej Batalov, Nijole Oželyte, Vera Michailowski, Wjatscheslaw Jesepow, Igor Nefjodow, Galina Petrowa, Galina Demina, Wladimir Nossik, Alla Meschtscherjakowa
Camera:
Wladimir Schewzik
Jaar:
1986
Alt. titels:
Regenschirm für Verliebten, Ein
Genres:
Komedie, Romantiek
Trefwoorden:
Tragikomedie, Romantisch drama
Landen:
SU


op televisie
0 uitzendingen

Reageer