Eine Mutter kämpft um ihren Sohn

1994, Karoly Makk, 92 minuten

Duitsland 1994. Drama van Karoly Makk. Met o.a. Marianne Sägebrecht, Alexander Strobele, Peter Irbersender, Marita Marschall en Isabelle Redfern.

VPRO Cinema

Kogelronde Sägebrecht is de moeder van tandarts Strobele, die getrouwd is met Marschall. Hun dochter is de fraaie Hierl. Strobele, een aantrekkelijke man, werkt hard en heeft te weinig aandacht voor vrouw, dochter en moeder. Deze laatsten vermoeden in het geheel niet dat hij een dubbelleven leidt. Hij treft mannen en onderhoudt een homoseksuele relatie met minister Greiling. Strobele blijkt sero-positief en de waarheid komt aan de dag. Zijn vrouw en dochter laten hem in de steek, zelfs minister Greiling wil niks meer van hem weten. Jarenlang dacht hij dat zijn huisarts Irbersender ook zijn vriend was, maar nu blijkt hij slechts nog maar een van de vele patiënten. Alleen zijn moeder zet zich voor hem in, en zet alles op alles om hem te redden. Goed gespeelde film, die aardig de dubbele moraal aan de kaak stelt.

credits

Regie:
Karoly Makk
Cast:
Marianne Sägebrecht, Alexander Strobele, Peter Irbersender, Marita Marschall, Isabelle Redfern, Günter Meisner, Anja Schiller, Martin Halm, Michael Greiling, Katharina Hierl, Franz Rudnick
Jaar:
1994
Alt. titels:
Mutter kämpft um ihren Sohn, Eine, Schicksalhafte Begegnungen: Eine Mutter kämpft um ihren Sohn
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Melodrama
Landen:
Duitsland


op televisie
0 uitzendingen

Reageer