Italië 1992. Komedie van Franco Castellano en Pipolo. Met o.a. Jerry Calà, Serena Grandi, Maurizio Micheli, Deborah Caprioglio en Stephane Ferrara.

VPRO Cinema

Typisch Italiaanse klucht, spelend in een van de duurste en beroemdste badplaatsen aan de Rivièra. Vier verhalen over verleiding en seks op stranden, in luxe hotels en dito nachtclubs lopen door elkaar heen. Echtpaar met huwelijksproblemen doet huwelijksreis dunnetjes over in de hoop dat de vonk opnieuw zal overspringen. Verwend rijk meisje wordt verliefd op mannelijke stripper, wat problemen met de respectievelijke partners veroorzaakt. Beroemde pianist probeert het huwelijk van zijn ex met een Zwitserse industrieel te ontlopen. En tot slot loopt er een aanbiddelijke, sexy maar o zo meedogenloze moordenares rond, die een mafiabaas, concurrent van haar familie, een kopje kleiner komt maken. En over een geplande zelfmoord.

credits

Regie:
Franco Castellano, Pipolo
Cast:
Jerry Calà, Serena Grandi, Maurizio Micheli, Deborah Caprioglio, Stephane Ferrara, Alba Parietti, Fabrizio Bracconeri, Argia Bignami
Jaar:
1992
Genres:
Komedie, Romantiek, Erotiek
Trefwoorden:
Romantisch drama, Seksfilm
Landen:
Italië

op televisie
0 uitzendingen

Saint Tropez Saint Tropez (1992) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken