Piccolo grande amore

1993, Carlo Vanzina, 100 minuten

Italië/Verenigde Staten 1993. Romantiek van Carlo Vanzina. Met o.a. Barbara Snellenburg, Raoul Bova, Paul Freeman, Susannah York en Alessio Avenali.

VPRO Cinema

Luchtig, onnozel en voorspelbaar romantisch verhaaltje over een jonge prinses die goed beschermd wordt in haar koninkrijk. Ze kan niet in vrijheid van het leven genieten, zoals andere jongeren. Ze moet een rijke maar lelijke edelman trouwen, die het koninkrijk van het bankroet kan redden. Dat komt iedereen goed uit. De prinses vlucht echter naar Sardinië, vindt onder een valse naam werk als serveerster en wordt verliefd op een jonge windsurf-leraar. Ze leiden een eenvoudig en gelukkig bestaan tot leden van het hof arriveren. Die willen een einde maken aan de verhouding met de arme instructeur, en haar mee terug te nemen naar haar koninkrijk. Natuurlijk komt er een oplossing, waarop de goede afloop volgt. York en Warner verspillen hun talent.

credits

Regie:
Carlo Vanzina
Cast:
Barbara Snellenburg, Raoul Bova, Paul Freeman, Susannah York, Alessio Avenali, David Warner, Francesca Ventura, Barbara Snellenburg
Jaar:
1993
Alt. titels:
Pretty princess
Genres:
Romantiek, Familiefilm
Trefwoorden:
Tienerfilm, Romantisch drama
Landen:
Italië, Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Piccolo grande amore (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer