Angeli a Sud

1992, Massimo Scaglione, 95 minuten

Italië 1992. Drama van Massimo Scaglione. Met o.a. Paco Reconti, Viviana Natale, Matteo Gazzolo, Lorenzo De Feo en Andrea Golino.

VPRO Cinema

Calabri[KA3]e, de arme provincie in het zuiden van Itali[KA3]e. Gedesori[KA3]enteerde jeugd wil ontsnappen uit de ellende. Eenzaamheid. Dat zijn de sociale thema`s van deze film. Max (Reconti) probeert een liberaal tv-netwerk op te zetten, waar iedereen zijn zegje mag doen. Het lukt hem niet sponsors te krijgen en zijn onderneming wordt een totale mislukking. In de liefde vergaat het hem al even beroerd. Een vriend, net terug uit Duitsland, wil een pornowinkel beginnen met levensgrote poppen, maar moet wegens schulden zijn plan opgeven. Max en zijn vrienden slagen ertoch in een particulier tv-station op te zetten, maar tijdens de eerste uitzending worden door een technische storing beelden uit Tirana, Albanië, doorgegeven, en de politie haalt de zender uit de lucht. Slecht gefotografeerd en verdacht goedkoop geproduceerd.

credits

Regie:
Massimo Scaglione
Cast:
Paco Reconti, Viviana Natale, Matteo Gazzolo, Lorenzo De Feo, Andrea Golino, Luigi Mirabella, Anna Scaglione, Nando Gazzolo, Ottavia Piccolo
Jaar:
1992
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Sociaal drama, Satire
Landen:
Italië


op televisie
0 uitzendingen

Angeli a Sud (1992) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer