Italië/Frankrijk 1992. Drama van Giovanni Ricci. Met o.a. Kim Rossi Stuart, Anaïs Jeanneret, Sandrine Caron, Roberto Herlintzka en Anna Teresa Rossini.

VPRO Cinema

Deze televisiefilm in drie delen, gebaseerd op een romannetje van Maria Venturi, is een nietszeggende soap over de high society en de modewereld. Nicola (Stuart) is een jongeman die naar de modeacademie gaat en veel hulp krijgt van een model, genaamd Camille (Caron), met wie hij een relatie heeft. Bij toeval ontmoet hij Francesca (Jeanneret) en hij wil om haar Camille verlaten. Dan raakt deze gewond bij een auto-ongeluk, door hem veroorzaakt. Omdat hij zich schuldig voelt trouwt hij met Camille, gaat met haar naar Parijs en verwerft succes binnen de modewereld. In de tussentijd heeft Francesca hem nooit verteld dat zij zwanger van hem was, en met behulp van een fotograaf slaagt zij erin het moederschap te volbrengen. Aan het slot moet iedereen elkaar onder ogen komen om een oplossing te vinden voor deze situatie. Scenario van Veronica Salvi en Rodolfo Roberti. Camerawerk van Giorgio Di Battista.

credits

Regie:
Giovanni Ricci
Cast:
Kim Rossi Stuart, Anaïs Jeanneret, Sandrine Caron, Roberto Herlintzka, Anna Teresa Rossini, Marcello Tusco, Anita Zagaria, Stefano Davanzati, Francesca Rencricca, Lorenza Indovina, Yves Collignon
Scenario:
Veronica Salvi
Camera:
Giorgio Di Battista
Muziek:
Guido De Angelis, Maurizio De Angelis
Jaar:
1992
Alt. titels:
Cielo non cade mai, Il
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Soap opera
Landen:
Italië, Frankrijk

op televisie
0 uitzendingen

Il cielo non cade mai (1992) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken