Duitsland 1935. Komedie van Hans H. Zerlett. Met o.a. Anny Ondra, Max Schmeling, Hans Schönrath, Paul Samson-Körner en Edith Meinhard.

VPRO Cinema

Filmactrice Marianne (Ondra) wordt vereerd en belaagd door een opdringerige bokser (Samson-K[KA3]orner). De lichtman van de studio (Schmeling) komt haar te hulp en slaat de bokser neer. Zo wordt zijn talent voor de bokssport ontdekt. Na een intensieve training doet hij mee aan de kampioenschappen. Hij wint de strijd, en Marianne. Een doorsnee sportfilm, eigenlijk alleen gemaakt om de Duitser Max Schmeling, indertijd wereldkampioen boksen, ook eens in de bioscoop te laten zien. In tegenstelling tot zijn eerste film spreekt en beweegt Schmeling hier min of meer natuurlijk. De Tsjechische actrice Anny Ondra, de vrouw van Schmeling, is een lust voor het oog. Ook bekend als EIN JUNGES MÄDCHEN - EIN JUNGER MANN en LIEBE UND KNOCK-OUT.

credits

Regie:
Hans H. Zerlett
Cast:
Anny Ondra, Max Schmeling, Hans Schönrath, Paul Samson-Körner, Edith Meinhard, Fritz Odemar, Annie Markart, Otto Wernicke, Hans Richter, Wilhelm Bendow, Isa Vermehren
Muziek:
Leo Leux
Jaar:
1935
Alt. titels:
Junges Mädchen - ein junger Mann, Ein, Liebe und Knock-out
Genres:
Komedie, Sportfilm
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Knock Out (1935) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken