Nel sole

1967, Aldo Grimaldi, 102 minuten

Italiƫ 1967. Romantiek van Aldo Grimaldi. Met o.a. Al Bano, Romina Power, Linda Christian, Nino Taranto en Franco Franchi.

VPRO Cinema

Carlo (Bano), is een arme wees. Er wordt voor hem gezorgd door Franchi en Ingrassia, respectievelijk de chauffeur en de butler in een villa. Carlo en zijn klasgenote Lorena (Power) zijn verliefd, maar hij houdt voor haar verborgen dat hij arm is en als kelner bijverdient in zijn vrije tijd. Hij doet het voorkomen alsof hij uit een rijke familie komt en zijn verzorgers helpen hem daarbij door hem elke dag naar school en terug te brengen in de Rolls Royce van hun afwezige werkgever. Gaandeweg komt de waarheid aan het licht, Carlo gaat niet meer naar school en wordt opzettelijk vals beschuldigd van diefstal. Zijn verzorgers tonen zijn onschuld aan en hij en Lorena, die nog steeds van hem houdt, zijn weer samen. Linda Christian heeft een kleine rol als de moeder van Romina Power, net als in het echte leven.

credits

Regie:
Aldo Grimaldi
Cast:
Al Bano, Romina Power, Linda Christian, Nino Taranto, Franco Franchi, Ciccio Ingrassia, Loretta Goggi, Enrico Montesano, Antonella Steni
Jaar:
1967
Genres:
Romantiek, Familiefilm, Muziek
Trefwoorden:
Tienerfilm, Popmuziek, Romantisch drama
Landen:
Italiƫ


op televisie
0 uitzendingen

Nel sole (1967) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer