Verenigde Staten 1992. Romantiek van Betty Thomas. Met o.a. Andrew McCarthy, Kelly Preston, Helen Hunt, Daniel Roebuck en Denny Dillon.

VPRO Cinema

Juist als McCarthy vliegtickets voor een droomvakantie met zijn vriendin in Hawaii heeft gekocht, laat zij hem ijskoud zitten. Ontgoocheld zet hij het op een zuipen in een bar waar hij sexy blondje Preston ontmoet. Die heeft ook een paar vlekjes (verdriet) weg te werken en hij nodigt haar uit met hem naar Hawaii te gaan. Tijdens de vakantie komt hij er al heel gauw achter dat zij een mannenverslindster is die de centjes als nagerecht probeert op te slokken. Hij ontmoet de sympathieke Hunt, een fotografe, niet mooi, maar een lekker wijf en samen proberen ze zich te verlossen van Preston - niet gering, want ze heeft een dikke huid en zit niet gauw ergens mee. Aardig, adequaat gespeeld escapisme. Scenario van Wayne Allen Rice.

credits

Regie:
Betty Thomas
Cast:
Andrew McCarthy, Kelly Preston, Helen Hunt, Daniel Roebuck, Denny Dillon, Kid Creole and The Coconuts, Liz Sheridan, Joel Murray, Mark Lynn, Tom McFadden
Scenario:
Wayne Allen Rice, Wayne Allan Rice
Productie:
Wayne Allan Rice, Morrie Eisenman
Camera:
Bryan England
Muziek:
Peter Rodgers Melnick
Montage:
Peter Teschner
Jaar:
1992
Genres:
Romantiek, Komedie, Experimenteel
Trefwoorden:
Romantisch drama
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Only You (1992) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken