Sins of the Night

1993, Alexander Gregory Hippolyte, 82 minuten

Verenigde Staten 1993. Thriller van Alexander Gregory Hippolyte. Met o.a. Nick Cassavetes, Deborah Shelton, Miles O'Keefe, Lee Anne Beaman en Michelle Brin.

VPRO Cinema

Gewezen bajesklant Neitzche werkt als detective voor een verzekeringsmaatschappij, een beroep dat hem, althans volgens deze film, in de gelegenheid stelt met een hele horde prachtige vrouwen in bed te duiken. Een van hen (Shelton), de onbetrouwbare vrouw van een gangster, betrekt de hedonistische held bij een moordcomplot. Hoewel deze zwoele film noir een zekere stijl niet ontzegd kan worden, gaat het er toch vooral om zoveel mogelijk vrouwelijk vlees te laten zien. De scenarioschrijver, Russell LaValle, heeft de ongelukkige beslissing genomen om eerst de climax te onthullen en daarna het verhaal in flashback te vertellen. Alexander Gregory Hippolyte is een pseudoniem voor porno-filmer Gregg Brown. Camerawerk van Glen Kershaw.

credits

Regie:
Alexander Gregory Hippolyte
Cast:
Nick Cassavetes, Deborah Shelton, Miles O'Keefe, Lee Anne Beaman, Michelle Brin, Michelle Moffet, Richard Roundtree, Courtney Taylor, Matt Roe
Camera:
Glen Kershaw
Muziek:
Ashley Irwin
Jaar:
1993
Genres:
Thriller
Trefwoorden:
Erotiek
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Sins of the Night (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer