Frankrijk/Verenigde Staten 1992. Komedie van Baz Taylor. Met o.a. C. Thomas Howell, Ally Sheedy, Amanda Elwes, Catherine Rich en Pavel Douglas.

VPRO Cinema

Bernard (Howell), een jonge acteur met meer ambitie dan geluk, krijgt eindelijk een rol. Hij moet product voor kinderen in een serie reclamefilmpjes aanprijzen. Als de opdrachtgevers lucht krijgen van een schandaalroman die zijn ex-vrouw Laura (Sheedy) gaat publiceren, annuleren ze de opdracht. In dit boek valt Laura ook de onlangs overleden hoge ambtenaar De Varenne aan en ze eist een deel van de erfenis op. De familie van deze laatste, in de persoon van Madame de Varenne (Rich), geeft een som geld aan Bernard om Laura in een val te lokken. Domme, idiote film die voor een komedie moet doorgaan. Het spelniveau staat op nul en de producenten denken waarschijnlijk hetzelfde over het I.Q. van de kijker. Het scenario dat vol romantiek en humor zou moeten zitten, maar infantiel overkomt, is van de hand van Charles Gale. Een belediging voor de kijker.

credits

Regie:
Baz Taylor
Cast:
C. Thomas Howell, Ally Sheedy, Amanda Elwes, Catherine Rich, Pavel Douglas, Susannah Kenton, Patrick Floersheim, Olivier Pierre, Véronik Ryke, Alain Flicke, Amada Elwes, Cathérine Rich
Muziek:
Didier Vasseur, John Goldstein
Jaar:
1992
Alt. titels:
Un drôle de méli-mélo, Drôle de méli-mélo, Un
Genres:
Komedie, Romantiek
Trefwoorden:
Romantisch drama
Landen:
Frankrijk, Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Tattle Tale (1992) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken