Amore vuol dire gelosia

1975, Mauro Severino, 100 minuten

Italiƫ 1975. Erotiek van Mauro Severino. Met o.a. Enrico Montesano, Barbara Bouchet, Milena Vukotic, Pino Ferrare en Eleonora Morana.

VPRO Cinema

Matige sekskomedie met genoeg humor en bloot om de kijker tevreden te houden. Montesano is een tandarts, die met Vukotic is getrouwd. Met zijn seksueel frigide vrouw, hun twee vervelende kinderen, zijn schoonmoeder en grootmoeder wonen ze in een ruim appartement. Ze zijn allen streng katholiek. Hij is niet gelukkig met zijn huwelijk en zijn seksleven en voelt zich tot zijn mooie buurvrouw, Bouchet, aangetrokken. Zij is op haar beurt diep ongelukkig met haar man die altijd achter andere vrouwen aanzit. Geleidelijk aan ontstaat er een affaire tussen Montesano en Bouchet. Er doen zich natuurlijk wel onverwachtse omstandigheden voor waar ze een oplossing voor moeten zien te vinden. Montesano en Vukotic spelen goed. Bouchet is mooi en niet zuinig in het tonen van haar weelderige lichaam.

credits

Regie:
Mauro Severino
Cast:
Enrico Montesano, Barbara Bouchet, Milena Vukotic, Pino Ferrare, Eleonora Morana, Carmen Martinez, Gino Santercole, Giancarlo Badessi
Jaar:
1975
Genres:
Erotiek, Komedie
Trefwoorden:
Seksfilm
Landen:
Italiƫ


op televisie
0 uitzendingen

Amore vuol dire gelosia (1975) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer