La ragnatela 2

1993, Alessandro Cane, 270 minuten

Duitsland/Italiƫ 1993. Thriller van Alessandro Cane. Met o.a. Andrea Occhipinti, Roberto Alpi, Lorenza Vertova, Alberto Di Stasio en Ernestina Corbellini.

VPRO Cinema

Driedelige tv-film waarin de modefotograaf Marco Basiano (Occhipinti) telkens terugkeert. Deze keer raakt hij door een toeval betrokken bij de smokkel van drugs en wapens door de Camorra. Tijdens een bezoek aan het graf van een vriend, een fotograaf die door de Camorra werd vermoord, ontmoet Basiano diens vriendin. Het tweetal koestert warme gevoelens voor elkaar. Dit geeft Basiano kracht en moed om zijn zoektocht naar de waarheid voort te zetten. Ten behoeve van zijn speurwerk besluit hij in de buurt van kolonel Ravina (Alpi) van de geheime dienst te blijven. Het spoor van het onderzoek leidt hen naar Boedapest, waar zij een ingewikkeld netwerk van drugs- en wapensmokkel van de Camorra oprollen. Eersterangsproduktie met een goede rolbezetting.

credits

Regie:
Alessandro Cane
Cast:
Andrea Occhipinti, Roberto Alpi, Lorenza Vertova, Alberto Di Stasio, Ernestina Corbellini, Valentina Lainati, Luigi Di Csere, Bela Jaki, Ray Lovelock
Jaar:
1993
Alt. titels:
Ragnatela 2, La
Genres:
Thriller, Misdaad
Landen:
Duitsland, Italiƫ


op televisie
0 uitzendingen

La ragnatela 2 (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer