Duitsland/Italië 1993. Drama van Felice Farina. Met o.a. Silvio Orlando, Victorr Vicente, Désirée Nosbusch, Gerd Bockmann en Dominic Raake.

VPRO Cinema

Meer avonturen van Felipe (Vicente), een Filippijnse jongen die op zoek is naar zijn zus. Een FBI-agent in New York vertrouwt Felipe`s zaak aan inspecteur Abbate (Orlando) toe, die al bezig is met het treffen van een regeling voor een meisje met de naam Lel[KA2]e (Pozzi). Tijdens zijn onderzoek naar de internationale kindersmokkel vond hij haar bij de Italiaans-Oostenrijkse grens. Na een reeks van verwikkelingen worden Felipe, Lel[KA2]e en andere kinderen uit een kolonie ontvoerd. Ze worden meegenomen naar een verblijfplaats ergens bij de rivier de Po. Abbate en rechter Manfredi (Becker), maar ook politie-inspecteur De Simone (Raake), proberen hen op te sporen. Dankzij een geheimzinnige afspraak lukt dat ook.

credits

Regie:
Felice Farina
Cast:
Silvio Orlando, Victorr Vicente, Désirée Nosbusch, Gerd Bockmann, Dominic Raake, Antonio Petrocelli, Cosimo Cinieri, Sebastiano Nardone, Giuseppe Marfella, Barbara De Falco, Claudia Pozzi, Enrico Papa
Jaar:
1993
Genres:
Drama, Familiefilm
Trefwoorden:
Kinderfilm, Sociaal drama
Landen:
Duitsland, Italië

op televisie
0 uitzendingen