Italiƫ 1992. Komedie van Carlo Verdone. Met o.a. Carlo Verdone, Sergio Rubini, Francesca Neri, Barry Morse en Loris Paiusco.

VPRO Cinema

Verdone, Rubini en Neri besluiten samen op zoek te gaan naar hun vader, een beroemd beeldhouwer die vele jaren geleden op geheimzinnige wijze is verdwenen. Neri is de jongste en is met een politicus getrouwd. Ze heeft een kind van vijf en ook een minnaar. Haar broer Rubini is een getalenteerde, succesvolle klassieke pianist van in de dertig die op seksueel gebied weinig presteert. De oudste broer, Verdone, is een vrijgezelle discjockey van veertig. De gezamenlijke zoektocht naar hun vader in de prachtige provincie Toscane is eigenlijk een ontdekkingstoch naar zichzelf, hun kleuter- en kindertijd, en naar echte vreugde. Een humoristische en emotionele film; melancholisch aan het einde zonder droefgeestig te worden. Een goed verhaal en een uitstekende cast.

credits

Regie:
Carlo Verdone
Cast:
Carlo Verdone, Sergio Rubini, Francesca Neri, Barry Morse, Loris Paiusco, Gianpiero Bianchi, Cecilia Luci, Gillian McCutcheon, Alberto Marozzi, Marco Marciani
Jaar:
1992
Genres:
Komedie
Trefwoorden:
Lichte komedie
Landen:
Italiƫ

op televisie
0 uitzendingen

Al lupo al lupo (1992) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken