Un amore rubato

1993, Rodolfo Roberti, 200 minuten

Italië 1993. Drama van Rodolfo Roberti. Met o.a. Nicola Farron, Elisabetta Cavallotti, Giulia Fossà, Robert Hoffmann en Irene Papas.

VPRO Cinema

Fabio (Farron) is een jongeman wiens jeugd, na de dood van zijn vader, niet makkelijk was. Hij zoekt korte tijd zijn toevlucht tot de hero[KA3]inespuit. Zijn moeder Clara (Papas) is een belangrijke figuur in zijn leven. Hij en Caterina (Cavallotti), die uit een rijke bourgeoisfamilie stamt, worden op elkaar verliefd. Ze zien elkaar een tijdje niet omdat Fabio een graad in de architectuur wil halen en Caterina in de VS gaat studeren. In de herfst komen ze weer samen in Viaréggio. Ze ontdekken dat hun liefde sterker is dan ooit. Een vriend van Fabio krijgt een ernstig ongeluk en Fabio staat bloed af voor transfusie. Dan ontdekt hij dat hij AIDS heeft. Gelukkig is Caterina niet besmet. Het enige wat nog overblijft is zoveel mogelijk tijd aan elkaar te besteden.

credits

Regie:
Rodolfo Roberti
Cast:
Nicola Farron, Elisabetta Cavallotti, Giulia Fossà, Robert Hoffmann, Irene Papas, Lorenza Guerrieri, Marioletta Bideri, Massimo Modugno
Jaar:
1993
Alt. titels:
Amore rubato, Un
Genres:
Drama, Familiefilm
Trefwoorden:
Tienerfilm, Sociaal drama
Landen:
Italië


op televisie
0 uitzendingen

Un amore rubato (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer