A Woman, Her Men, And Her Futon

1991, Mussef Sibay, 86 minuten

Verenigde Staten 1991. Romantiek van Mussef Sibay. Met o.a. Jennifer Rubin, Lance Edwards, Grant Show, Michael Cerveris en Robert Lipton.

VPRO Cinema

Rubin heeft een identiteitscrisis. Ze zit middenin een scheiding en heeft een relatie die haar niet bevredigt. Dan krijgt ze van producent Edwards de kans om aan een film mee te werken. Deze probeert haar in zijn bed te krijgen, maar dat ziet ze aanvankelijk niet direct zitten. Ondertussen wordt er druk overlegd over het scenario van Edwards' film. Portret van een onafhankelijke vrouw die niet het gevoel wil hebben iemands bezit te zijn. Ze heeft in de film verschillende relaties, maar telkens duiken jaloezie en bezitsdrang op. Een onafhankelijke produktie in de traditie van SEX, LIES & VIDEOTAPE, zonder dat dit peil bereikt wordt. De parallel tussen Rubin en het filmproject waarover gesproken wordt is wat te evident. Sibay schreef zelf het scenario en voor de fotografie stond Michael Davis in.

credits

Regie:
Mussef Sibay
Cast:
Jennifer Rubin, Lance Edwards, Grant Show, Michael Cerveris, Robert Lipton, Delauné Michel, Richard Gordon, Jennifer Zunaga, Kathryn Atwood, Gary Cusano, Kristin Hull
Muziek:
Joel Goldsmith
Jaar:
1991
Alt. titels:
Woman, Her Men, And Her Futon, A
Genres:
Romantiek, Komedie
Trefwoorden:
Lichte komedie, Romantisch drama
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Reageer