Italië 1993. Drama van Ruggero Deodato. Met o.a. Lorenzo Amato, Letizia Amedeo, Francesca Antonelli, Cecilia Dazzi en Vincenzo Diglio.

VPRO Cinema

Deze tweede televisieserie begint waar de eerste eindigde, op dezelfde plaats en tijd. Ook met praktisch dezelfde cast jongeren van 17 tot 20 jaar oud. In wezen is het verhaal gelijk aan het vorige. Een groep jongeren lossen hun problemen, spanningen en ellende gezamenlijk op en zijn af en toe gelukkig. Het enige verschil met de vorige serie is dat ditmaal de ernstige maatschappelijke problemen van de Italiaanse samenleving, zoals lichamelijke handicaps, prostitutie, homoseksualiteit en AIDS centraal staan. Ook komen natuurlijk problemen in de privé- sfeer, zoals romantiek, relaties en familieverhoudingen aan bod. Deze serie staat op een hoger plan, maar voor het overige is er weinig variatie te bespeuren.

credits

Regie:
Ruggero Deodato
Cast:
Lorenzo Amato, Letizia Amedeo, Francesca Antonelli, Cecilia Dazzi, Vincenzo Diglio, Riccardo Salerno, Claudio Lorimer, Alberto Rossi, Chris Childs, Barbara Ricci, Michela Rocco
Jaar:
1993
Alt. titels:
Ragazzi del muretto 2, I
Genres:
Drama, Familiefilm
Trefwoorden:
Tienerfilm, Sociaal drama
Landen:
Italië

op televisie
0 uitzendingen

I ragazzi del muretto 2 (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken