Il ventre di Maria

1993, Memé Perlini, 90 minuten

Italië 1993. Drama van Memé Perlini. Met o.a. Agnese Nano, Nuccio Siano, Karl Zinny, Giuseppe Ieracitano en Irene Grazioli.

VPRO Cinema

De jonge Maria (Nano) is intelligent, zachtaardig en liefdevol. Ze is verloofd met Giuseppe (Siano), die haar begeert en ook lichamelijk probeert te benaderen. Zij geeft niet toe, want haar gedachten zijn bij de sterke, knappe man die `s nachts, tussen droom en werkelijkheid, in stilte naar haar kijkt. Die man zegt op een gegeven moment dat zij een kind zal baren met de naam Ges[KA2]u en dat ze moet vluchten met Giuseppe, die haar zal beschermen. Ges[KA2]u (Ieracitano) blijkt een probleemkind, dat op een goede dag spoorloos verdwijnt. Jaren later hoort Maria dat een vreemde man toespraken houdt en zieken geneest, en ze gaat hem zoeken. Naar Franca Bigliardi's verhaal over Jezus en Maria tegen de sociale achtergrond van de moderne maatschappij.

credits

Regie:
Memé Perlini
Cast:
Agnese Nano, Nuccio Siano, Karl Zinny, Giuseppe Ieracitano, Irene Grazioli, Anna Maria Loliva, Vivianna Fedeli, Mario Schiano, Raoul Bova
Jaar:
1993
Alt. titels:
Ventre di Maria, Il
Genres:
Drama
Landen:
Italië


op televisie
0 uitzendingen

Il ventre di Maria (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer