Love Your Mama

1992, Ruby L. Oliver, 94 minuten

Verenigde Staten 1992. Drama van Ruby L. Oliver en Ruby Oliver. Met o.a. Audrey Morgan, Carol E. Hall, Earnest III Rayford, Andre Robinson en Kearo Johnson.

VPRO Cinema

In een ghetto bevolkt door zwarten, vecht een koppige, godsdienstige moeder ervoor om haar uiteenvallende gezin bij elkaar te houden, ondanks een reeks persoonlijke crisissen, waaronder de ontrouw van haar dronken echtgenoot en de zwangerschap van haar tienerdochter die een bijdehandje is. Dit low-budget drama laat vaak de onvolkomenheden van een speelfilmdebuut van een onafhankelijk producent zien. Hij weet te overtuigen met een behoorlijke diepgang, als het om de gevoelens van de gecompliceerde karakters gaat. Een moedige solo-poging van de schrijver, producent en regisseur Oliver die vanuit Chicago werkt, en wiens betrokkenheid zo ver gaat dat hij ook de vrolijke songs op de soundtrack zingt! Ook bekend als LEOLA.

credits

Regie:
Ruby L. Oliver, Ruby Oliver
Cast:
Audrey Morgan, Carol E. Hall, Earnest III Rayford, Andre Robinson, Kearo Johnson, Debra J. Stone, Norman D. Hoosier, Earnest Raymond, Andrew Robinson
Muziek:
John Van Allen Jr., Markian Fedorowycz
Jaar:
1992
Alt. titels:
Leola
Genres:
Drama, Familiefilm
Trefwoorden:
Steden-drama, Familiefilm
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Love Your Mama (1992) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer