Verenigde Staten 1994. Drama van Alan Metzger. Met o.a. Gerald McRaney, Josie Bissett, Peggy Lipton, Michael McRae en Ric Reid.

VPRO Cinema

Bestelwagenchauffeur Tom Weston (McRaney) uit Michigan is een beetje uitgekeken op zijn huwelijk met de lieftallige Nancy (Lipton) en probeert een na[KA3]ieve jonge vrouw, Bobby (Bisset), in te palmen. Na een aantal weken weet hij haar een nephuwelijk aan te praten en dat ook te consumeren. Dan probeert hij zijn vrouw te vermoorden, maar wordt gepakt en in de gevangenis gestopt. Dit gebeurt allemaal in het eerste gedeelte van de film, dat nogal voorspelbaar is. Het einde zorgt echter voor een verrassing, als zowel Bobby als Nancy weigeren tegen hem te getuigen omdat ze met hem getrouwd zijn. Scenarioschrijver Philip Rosenberg doet zijn best en komt met een heel aanvaardbaar verhaal en met personages die ongelooflijk onnozel zijn. Er wordt goed geacteerd onder de no-nonsense regie van Metzger. Al met al een tv-film die je uitzit, maar evengoed voor gezien kunt houden. Het camerawerk is van Rodney Charters.

credits

Regie:
Alan Metzger
Cast:
Gerald McRaney, Josie Bissett, Peggy Lipton, Michael McRae, Ric Reid, P. Lynn Johnson, Venus Terzo, Roger R. Cross, Larry Musser, Tim Henry, Roger Allford, Nathaniel DeVeaux
Scenario:
Philip Rosenberg
Productie:
Joan Carson
Camera:
Rodney Charters
Muziek:
Cory Lerios, John D'Andrea
Montage:
Jerrold R. Ludwig
Jaar:
1994
Alt. titels:
Voeux Fatals
Genres:
Drama, Thriller
Trefwoorden:
Televisiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Deadly Vows (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken