Verenigde Staten 1987. Misdaad van Gary Nelson en Richard Lang. Met o.a. Michael Paré, Michael Beck, Robyn Douglass, Leigh Taylor Young en John Hancock.

VPRO Cinema

Pilotfilm van de gelijknamige serie. Par[KA1]e is Joseph Anthony La Fiamma, rechercheur van politie uit Chicago, overgeplaatst naar Houston, Texas. Zijn collega ter plaatse is Beck, die bekend staat als detective Levon Elmer Lundy, Jr. Beide politiemannen zijn elkaars tegenpolen, maar moeten toch samenwerken. Bright is Par[KA1]e`s Uncle Mickey, die contacten heeft met de onderwereld. In deze film wordt Par[KA1]e geconfronteerd met de vroegtijdige dood van een drugsdealer, die achteraf niet dood blijkt te zijn. Het gaat om een gangsteroorlog. Het spoor leidt naar de stad Houston, waar hij (dus) kennismaakt met Beck. De nodige lijken, flink wat geknal en snelle achtervolgingen vormen de ingrediënten van deze volkomen standaardproduktie. Niets nieuws onder de zon. Scenario van Michael Butler, Eric Blakeney en Gene Miller. Adviezen voor de verhalen van Stan Berkowitz en Paul Diamond. Neil Roach bemande de camera.

credits

Regie:
Gary Nelson, Richard Lang
Cast:
Michael Paré, Michael Beck, Robyn Douglass, Leigh Taylor Young, John Hancock, Richard Bright, Alex Harvey, Linda G. Miller, Mike Moroff, Eloy Casados
Scenario:
Michael Butler
Camera:
Neil Roach
Muziek:
Dennis McCarthy
Jaar:
1987
Alt. titels:
Mirrors
Genres:
Misdaad
Trefwoorden:
Cop-story
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Houston Knights: Mirrors (1987) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken