Cyber Tracker

1994, Richard Pepin, 90 minuten

Verenigde Staten 1994. Sciencefiction van Richard Pepin. Met o.a. John Aprea, Joseph Ruskin, Richard Norton, Jim Maniaci en Stacie Foster.

VPRO Cinema

In de toekomst zijn er geen rechters, jury's en rechtbanken meer nodig. De feiten over misdaden worden in de computer gevoerd en de digitale rekenmachine velt zijn onpartijdige oordeel. De doodstraf is weer ingevoerd en wie ter dood wordt veroordeeld, wordt opgespoord door de robot uit de titel, waaraan ontsnappen niet mogelijk is. Toch is er een groep, die de wapens heeft opgenomen tegen deze dodelijke beulsmachines, omdat ze geloven dat de gegevens in de computer worden gemanipuleerd door een gewetenloze groep mensen. Geheimagent Phillips, die aan de kant van de ordehandhavers stond, komt er door een toeval achter dat er gerommeld wordt en voegt zich bij de opstandelingen. Een somber beeld over de toekomst, dat niettemin interessant is uitgewerkt zonder dat de verveling al te gauw toeslaat. Redelijk spel en adequate regie, die bij men dit soort films mag verwachten.

credits

Regie:
Richard Pepin
Cast:
John Aprea, Joseph Ruskin, Richard Norton, Jim Maniaci, Stacie Foster, Steve Burton, Lisa Larosa, Don 'The Dragon' Wilson
Muziek:
Lisa Popiel
Jaar:
1994
Alt. titels:
Cyber Tracker II - Die Rückkehr
Genres:
Sciencefiction, Actiefilm
Trefwoorden:
SF-Film
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Cyber Tracker (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer