Vanishing Son II

1994, John Nicolella, 110 minuten

Verenigde Staten 1994. Actiefilm van John Nicolella. Met o.a. Russell Wong, Chi Muoi Lo, Dean Stockwell, Jamie Walters en Tamlyn Tomita.

VPRO Cinema

Deze tv-film gaat verder waar de eerste ophield. Jian Wa (Wong) bevindt zich aan de kust van Louisiana, waar hij te maken krijgt met raciale spanningen tussen de blanken en de Vietnamese vissers met wie hij werkt. Hij speelt nog steeds viool, en hij maakt een demo voor een concours in Washington DC. Zijn jongere broer Wago (Chi Muoi Lo) blijft betrokken bij de bende-oorlogen in L.A. Jian Wa gebruikt zijn kung-fu-vaardigheden om de Vietnamezen te helpen tegen de Ku Klux Klan. De leider van de Klan is Mickey Jo (Stockwell), wiens zoon (Walters) verliefd is op een Vietnamees meisje. In een gewelddadige climax komt Wago net op tijd om zijn broer en de Aziatische vissers te hulp te schieten. Jian Wa vertrekt naar Washington voor zijn vioolconcours. Regisseur Nicolella en scenarioschrijver Robert Eisele leverden een degelijk werkstuk af.

credits

Regie:
John Nicolella
Cast:
Russell Wong, Chi Muoi Lo, Dean Stockwell, Jamie Walters, Tamlyn Tomita, Dustin Nguyen, Vivian Wu, Haing S. Ngor, Marcus Chong, Paul Butler, Ming Na Wen, Al Leung
Jaar:
1994
Genres:
Actiefilm, Drama
Trefwoorden:
Martial-arts
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Vanishing Son II (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer