Verenigde Staten 1994. Actiefilm van John Nicolella. Met o.a. Russell Wong, Dee Wallace, Mark Valley, Matthew Lillard en Chi Muoi Lo.

VPRO Cinema

Zwakste uit een reeks van vier tv-films. Een eenzame, teruggetrokken schrijfster (Stone) heeft Jian Wa (Wong) gered nadat hij is aangereden door een dronken chauffeur, die is doorgereden. Jian Wa vertelt haar over zijn ervaringen in de V.S. De twee worden verliefd op elkaar, maar hun idylle wordt verstoord als de chauffeur samen met een collega (Valley en Lillard) opduikt om de schrijfster er met geweld van te weerhouden hem bij de politie aan te geven. Hij weet niet dat Jian Wa zelf wordt gezocht en de politie er dus helemaal niet bij wil hebben. Wago (Chi Muoi Lo) duikt af en toe op in flash-backs en als geest die Jian Wa waarschuwt voor naderend gevaar. Regisseur Nicolella en scenarioschrijver Robert Eisele lijken hun kruit te hebben verschoten, en ook bij de acteurs is de glans eraf.

credits

Regie:
John Nicolella
Cast:
Russell Wong, Dee Wallace, Mark Valley, Matthew Lillard, Chi Muoi Lo, Rebecca Gayheart, Marcus Chong, Paul Butler, Vivian Wu, Glenn Kubota, Jack Gwaltney, David Boyce
Jaar:
1994
Genres:
Actiefilm
Trefwoorden:
Martial-arts
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Vanishing Son IV (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken