Verenigde Staten 1993. Misdaad van Andrew Wild en Andrew Wild. Met o.a. Robert Urich, Avery Brooks, Barbara Williams, Daniel Parker en Tanya Allen.

VPRO Cinema

Amateurspeurneus Spenser (Urich) en zijn vriendin, psychologe Dr. Susan Silverman (Williams) gaan op zoek naar een verdwenen, zestien-jarige pati[KA3]ente, de dochter van de gouverneurskandidaat van de staat Massachusetts. Spenser en Dr. Silverman belanden daarbij in het wereldje van drugs, prostitutie en SM. Ze begrijpen niet goed, waarom de vader zo weinig moeite doet zijn dochter terug te krijgen totdat ze op corruptie in de politiek stuiten. Hoewel deze tv-film niet de eerste prijs voor het oorspronkelijke scenario (van Robert B. Parker en Joan Parker) krijgt, is het degelijk gedaan en geslaagd als ontspannend vermaak. Het camerawerk is van Vic Sarin. In Europa (soms) gepresenteerd als d[KA1]e pilot van een vier-delige (nieuwe) reeks met de belevenissen van Spenser en Silverman, bijgestaan door de trouwe Hawk (Brooks).

credits

Regie:
Andrew Wild, Andrew Wild
Cast:
Robert Urich, Avery Brooks, Barbara Williams, Daniel Parker, Tanya Allen, William Colgate, Dave Nichols, Lynne Cormack, Zack Ward, Alexa Gilmour, Janet Bailey, J. Winston Carrol
Camera:
Vic Sarin
Muziek:
Paul Zaza
Jaar:
1993
Alt. titels:
Ceremony, Combat Zone
Genres:
Misdaad, Mysterie, Thriller
Trefwoorden:
Detectivefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Spenser: Ceremony (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken