Love on the Run

1994, Ted Kotcheff, 90 minuten

Verenigde Staten 1994. Avonturenfilm van Ted Kotcheff. Met o.a. Anthony Addabbo, Noelle Beck, Len Cariou, Blu Mankuma en Nada Despotovich.

VPRO Cinema

Avonturier/piloot Frank (Addabbo) redt actrice Ava (Beck) die de dochter van een steenrijke Canadese uitgever is, uit een Turkse gevangenis. Ze worden verliefd en trouwen. Hij ontdekt bij terugkomst uit Europa dat zijn firma failliet is. Vanwege zijn torenhoge schulden kan hij niet terugkeren naar de V.S., maar Ava geeft hem geld om de zaak opnieuw op te zetten. Als voorwaarde stelt zij dat ze hem op zijn eerste opdracht vergezellen mag. Voor de eerste zaak, die hij afsluit, moet hij mensen begeleiden die een survivaltocht door de wildernis willen maken. In werkelijkheid zijn het gangsters, die op zoek zijn naar een vliegtuigwrak met een lading geld. Teleurstellende, verbrokkelde survival-avonturenfilm. Kotcheff heeft beter werk afgeleverd. Scenario van James Orr en Jim Cruickshank.

credits

Regie:
Ted Kotcheff
Cast:
Anthony Addabbo, Noelle Beck, Len Cariou, Blu Mankuma, Nada Despotovich, Robert Wisden, Byron Lucas, Anna Hagan, Charles Andre, Fred Perron, David Lewis, Ken Tremblett, Christopher Gaze
Scenario:
James Orr
Jaar:
1994
Genres:
Avonturenfilm, Actiefilm
Trefwoorden:
Avonturenfilm
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Love on the Run (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer