Verenigde Staten 1993. Drama van John Herzfeld. Met o.a. Donna Mills, Stephen Collins, Derek de Lint, Ian Richardson en Claire Bloom.

VPRO Cinema

Britse aristrocaat De Lint is spoorloos verdwenen en heeft zijn verloofde Mills, een journaliste, ontredderd achtergelaten. Juist als Mills in Nederland een fraaie romance beleeft met fotograaf Collins, duikt de (spook)verschijning van De Lint weer op. Mills als rasechte reporter gaat op onderzoek uit en belandt in terroristische kringen van het Midden-Oosten waar duistere krachten het voor 't zeggen hebben. Als ze De Lint opgespoord heeft, ontdekt ze dat ze niet meer van de doodgewaande De Lint houdt. Ze laat zich echter toch door hem overhalen om hem te helpen met een zeer gevaarlijk actieplan. Het onderwerp is op z'n zachtst gezegd déjà vu en het spel is routinematig. Mart Crowley, Shelley List, Jonathan Estrin en de regisseur bewerkten de roman van Barbara Taylor Bradford tot scenario. Camerawerk van Steven Shaw. Wordt meestal uitgezonden in twee delen.

credits

Regie:
John Herzfeld
Cast:
Donna Mills, Stephen Collins, Derek de Lint, Ian Richardson, Claire Bloom, Cathy Tyson, Gail Strickland, Daphne Deckers, Nicky Wells
Camera:
Steven Shaw
Muziek:
David Shire
Jaar:
1993
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Melodrama, Serie
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Remember (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken