Woman of Desire

1993, Robert Ginty, 120 minuten

Verenigde Staten/Australië 1993. Drama van Robert Ginty. Met o.a. Jeff Fahey, Bo Derek, Steven Bauer, Robert Mitchum en Thomas Hall.

VPRO Cinema

Als kapitein Fahey aan land is gespoeld vanaf het in de storm vergane jacht van Derek en haar man Bauer, wordt deze algauw van moord op zijn werkgever beschuldigd; bovendien zou hij een verhouding gehad hebben met Derek. De tweelingbroer van zijn baas, Bauer (in een dubbelrol), wil dat de onderste steen boven komt en Fahey bevindt zich binnen de kortst mogelijke keren achter de tralies. Advocaat Mitchum gaat hem verdedigen. De onderste steen komt inderdaad boven als Derek uit haar rol valt en Bauer wordt ontmaskerd. Zoveelste verhaal, gekruid met een voor de Amerikaanse markt toegestane portie z.g. 'erotiek', zwarte humor en wat spanning. Zoveelste tv-film met het geijkte plot van de tweeling, die van plaats verwisselen om een duivels plan uit te voeren, maar in de liefde door de mand vallen. De ooit zo mooie Derek, die over weinig speeltalent beschikt, is op veilige afstand gefilmd zodat haar imago niet in elkaar stort. Scenario van regisseur Ginty en fotografie van Hanro Mohr.

credits

Regie:
Robert Ginty
Cast:
Jeff Fahey, Bo Derek, Steven Bauer, Robert Mitchum, Thomas Hall, John Matshikiza, Warrick Grier, Todd Jensen, Michael McCabe, John Carson, Peter Holden, Elia Thompson, James Whyle, David Lee, Craig Urbani, Alain Benatar, Ted Leplat, Kimberleigh Stark, Thomas Rall
Scenario:
Robert Ginty
Productie:
Danny Leiner
Camera:
Hanro Möhr
Muziek:
Rene Veldsman
Montage:
Christopher Holmes
Jaar:
1993
Genres:
Drama, Erotiek, Thriller
Trefwoorden:
Soap opera
Landen:
Verenigde Staten, Australië


op televisie
0 uitzendingen

Woman of Desire (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer