Diamonds Are For Pleasure

1992, Alberto Ferro, 90 minuten

Nederland/Verenigd Koninkrijk/Italië/Verenigde Staten 1992. Misdaad van Alberto Ferro. Met o.a. Isabella Fortea, Dodd Rougeau, Nandy Hendrix, T. Richard Scoggins en Ruud van Andel.

VPRO Cinema

Pilot voor een sexy-serie van acht delen van elk 30m, speciaal in internationale coproductie voor de thuisbuis gedraaid. Het voorspelbare filmpje gaat over een Italiaans rocksterretje dat woonachtig is in Londen. Ze neemt de benen vanwege haar bezitterig macho vrindje en reist af naar Amsterdam. Daar komt ze terecht in het rode paleis Yab Yum. Ze klimt algauw op tot een ware escort-lady, want er zijn maar weinig andere mogelijkheden in Amsterdam om snel carrière te maken. Omdat ze avontuurlijk van aard is, raakt ze betrokken bij een spannende diamantensmokkel. Ze heeft echter geen oog voor het omringende gevaar. Als het te laat is, blijkt dat haar stoere vriend toch nog van haar houdt en weet haar uit de penarie te redden. Een rolprent waarin de geijkte rollenpatronen nog eens extra bevestigd worden. Het spel staat op een niet al te hoog niveau.

credits

Regie:
Alberto Ferro
Cast:
Isabella Fortea, Dodd Rougeau, Nandy Hendrix, T. Richard Scoggins, Ruud van Andel, Nathalie Turner, Laminah Jonas, Marc Kleuskens, Jan ten Brink, Susan Smit, Ricardo Sibelo, Roberto Pereno
Muziek:
Marco
Jaar:
1992
Genres:
Misdaad
Trefwoorden:
Erotiek
Landen:
Nederland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Diamonds Are For Pleasure (1992) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer