Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1994. Actiefilm van Nigel Dick. Met o.a. Michael Madsen, Lisa Bonet, Gary Stretch, Tim Russ en Damian Chapa.

VPRO Cinema

Seriemoordenaar Stretch, die de aliassen gebruikt van notoire voorgangers, maakt groezelige motels onveilig. Ex-hockeyspeler Madsen, wiens vrouw aan de drank is en zich voor een nachtje door een vreemde laat pakken, werkt thans bij de politie in L.A. Hij moet de zaak onderzoeken. Zijn pad wordt gekruist door verslaggeefster Bonet, wier zuster een der slachtoffers was. Behalve met Madsen in de koffer te duiken, zet Bonet hem op het spoor. Minimaal geacteerde film (hoewel Bonet niet helemaal te versmaden is) met een verrassingsloos en belachelijk scenario van Larry Golin, die het verhaal van Jonathan Tydor bewerkte. Geen wonder dat deze film een jaar lang op de plank lag voordat hij heel eventjes in de bioscoop uitkwam om gelijk het videocircuit in te gaan. Zelfs op de auto-achtervolging in de finale hoef je beslist niet te wachten. Achter de camera stond David Bridges en de film is voorzien van Ultra-Stereo. Ook bekend als LIGHTS OUT.

credits

Regie:
Nigel Dick
Cast:
Michael Madsen, Lisa Bonet, Gary Stretch, Tim Russ, Damian Chapa, Carmen Argenziano, Clarence Landry, Susan Byun, Alan Toy
Camera:
David Bridges
Muziek:
Rolfe Kent
Jaar:
1994
Alt. titels:
Lights Out, Lights out
Genres:
Actiefilm, Misdaad, Thriller
Trefwoorden:
Cop-story
Landen:
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Final Combination (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken