Duitsland 1994. Drama van Erich Neureuther. Met o.a. Johanna Liebeneiner, Miguel Herz-Kestranek, Regula Grauwiller, Fiona Schwartz en Michael Wolf.

VPRO Cinema

De handige reclamejongen Herz-Kestranek mengt probleemloos zaken en plezier. Hij nodigt twee paren kunstschaatsers uit voor een weekend in de bergen met als inzet een contract voor een van hen. De mooie Schwartz heeft een geheime verhouding met haar concurrent Wolf en is zwanger van hem. Maar ook Herz-Kestranek gaat graag vreemd, zelfs al is zijn verloofde Liebeneiner van de partij. Hoe men anderhalf uur televisie kan vullen zonder dat de kijker iets te zien krijgt behalve wat mooie beelden van de Zwitserse Alpen. Zelfs acteren is er niet bij in dit flinterdun verhaaltje dat Charles Lewinsky waarschijnlijk op de achterkant van een sigarendoos schreef. De enige die werk op niveau afleverde was cameraman Hartwig Strobel.

credits

Regie:
Erich Neureuther
Cast:
Johanna Liebeneiner, Miguel Herz-Kestranek, Regula Grauwiller, Fiona Schwartz, Michael Wolf, Silvia Seidel, Gordon Munro, Valentina Thierlova, Angelica Biert, Inigo Gallo
Muziek:
Robert Schulte-Hemming
Jaar:
1994
Alt. titels:
Unvergeßliches Wochenende... in St. Moritz, Ein
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Melodrama
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen