The Killing Zone

1990, Addison Randall, 83 minuten

Verenigde Staten 1990. Misdaad van Addison Randall. Met o.a. Deron McBee, James Dalesandro, Melissa Moore, Armando Sylvestre en Augustine Beral.

VPRO Cinema

Mexicaanse drugsgangster Carmen Vasquez (Dalesandro) zaait dood en verderf in L.A. uit wraak omdat zijn broer in een Amerikaanse gevangenis crepeerde. De autoriteiten staan met de handen in het haar en schakelen tenslotte ex-DEA-agent Sam Bodine (Sylvestre) in, die met de drugsboss nog een appeltje te schillen had. Voormalig agent Bodine wordt geholpen door zijn gespierde neef Garret Bodine (McBee) en in de finale wordt de gehate drugsboss neergelegd tijdens een vuurgevecht. Hoewel het allemaal pure routine is, is deze harde actiefilm vlot gedaan en heel onderhoudend. Het was uiteraard niet origineel genoeg voor de grote zalen, maar ruimschoots voldoende voor het tv- en video- circuit. Scenario van regisseur Randall en camerawerk werk van F. Smith Martin.

credits

Regie:
Addison Randall
Cast:
Deron McBee, James Dalesandro, Melissa Moore, Armando Sylvestre, Augustine Beral, Sydne Squire, Deborah Dare, Quentin Gutierrez, Michael Easton, Vic LaRoux, Charles K. Sullivan, Wally K. Berns, Felicia Mercado
Scenario:
Addison Randall
Muziek:
Jeff Lass
Jaar:
1990
Alt. titels:
Killing Zone, The
Genres:
Misdaad, Actiefilm
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

The Killing Zone (1990) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer