The Dream Trap

1989, Tom Logan, 88 minuten

Verenigde Staten 1989. Romantiek van Tom Logan en Hugh Parks. Met o.a. Kristy Swanson, Sasha Jenson, Jeanie Moore, Michael T. Kelly en Roger Floyd.

VPRO Cinema

Twee kersverse collegestudenten, Sue (Swanson) en Alvin (Jenson), zijn nog verschrikkelijk groen achter de oren. Ze hunkeren naar een romantisch avontuur, maar ze zijn beiden nog veel te onhandig en weten niet hoe ze het moeten aanpakken. De leuke Sue lijkt in handen te vallen van een pesterige opschepper en Alvin zakt weg in dagdromen. In de finale vallen Sue en Alvin in elkaars armen. Het scenario van Paul Stubenrauch is niets meer en niets minder dan een standaardverhaaltje, zij het naar Amerikaanse maatstaven een beetje vrij, dat pasklaar is voor dergelijke tienerkomedies. De jonge Swanson (ze was toen negentien) is een frisse, geloofwaardig spelende verschijning die de kijker een glimlach om zijn mond bezorgt. Het camerawerk is van Andrew Bieber. Coregisseur Parks was tevens producent van deze film.

credits

Regie:
Tom Logan, Hugh Parks
Cast:
Kristy Swanson, Sasha Jenson, Jeanie Moore, Michael T. Kelly, Roger Floyd, Billy Flanigan, Jason Padgett, Danny Gura, Just Pennie, Debra Fambro
Camera:
Andrew Bieber
Muziek:
Don Hughes
Jaar:
1989
Alt. titels:
Dream Trap, The, Dream Trap
Genres:
Romantiek, Komedie, Familiefilm
Trefwoorden:
Tienerfilm, Romantisch drama
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

The Dream Trap (1989) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer