Angel's Mission

1990, Godrey Ho, 88 minuten

Hongkong SAR van China/Verenigde Staten 1990. Actiefilm van Godrey Ho en Godfrey Ho. Met o.a. Cynthia Luster, Ron Van Lee, Philip Koh, Susanna Hughes en Kenneth Chian.

VPRO Cinema

Luster speelt de rol van een agente van Interpol die in Japan is gestationeerd. Ze heet Cynthia (!). Tijdens haar vakantie in Hong Kong moet ze de dood van een Japanse prostituée ophelderen. Ze komt op het spoor van een vrouwenhandel en ontmoet een andere geheim agente die met een drugszaak belast is. Ze ontdekken gezamenlijk een gangsteroorlog en krijgen hulp van de broer van het vermoorde meisje. Met z'n drieën gaan ze er tegenaan. Een mager misdaadverhaaltje met een beetje oriëntaals bloot als excuus voor een reeks achtervolgingen, snelle, langdurige buitelingen en flitsende martial-arts, bedreven door vrouwelijke gratiën en een Chinese lichtgewicht macho. Voornamelijk voor genrefans. Het scenario is van Yale Leung en het camerawerk is van Raymond Chang.

credits

Regie:
Godrey Ho, Godfrey Ho
Cast:
Cynthia Luster, Ron Van Lee, Philip Koh, Susanna Hughes, Kenneth Chian, Sandra Lee, Cynthia Luster, Philip Koh, Susanna Hughes, Ron Van Lee
Scenario:
Yale Leung
Jaar:
1990
Alt. titels:
Born to Fight II, Born to fight II
Genres:
Actiefilm, Misdaad
Trefwoorden:
Martial-arts
Landen:
Hongkong SAR van China, Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Angel's Mission (1990) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer