Verenigde Staten 1993. Misdaad van Stuart Cooper. Met o.a. Michelle Phillips, Jack Coleman, Kent Williams, Catherine Oxenberg en Alan Thiocke.

VPRO Cinema

Een rijke zakenman Harry (Williams) is doodgeschoten en zijn vrouw Jordy (Oxenberg) is verdwenen. Blijft haar masseur (Coleman), een voormalige baseball-speler. Men stelt vast: Harry had de masseur vijftigduizend dollar (ongeveer hetzelfde bedrag in euro) beloofd als hij met Jordy naar bed ging, zodat zijn vrouw in verlegenheid gebracht zou worden, waardoor Harry bij de uitspraak van de op handen zijnde echtscheiding geen alimentatie zou hoeven te betalen. Jordy haalt echter de masseur over er nog een extra slaatje uit te slaan voor de rechtbank. De verwarring: de achtergebleven echtgenote blijkt niet de ware gade te zijn van de overledene. Deze film had zo aardig kunnen zijn maar hij wordt geveld door de stuurloze regie, het gebrek aan spanning en de volledig afwezige erotiek. Het scenario is van Clyde Alan Hayes en Reed Smoot schoot de plaatjes. Regisseur Cooper verrichtte in 1977 met THE DISAPPEARANCE, een soortgelijk verhaal, beter werk.

credits

Regie:
Stuart Cooper
Cast:
Michelle Phillips, Jack Coleman, Kent Williams, Catherine Oxenberg, Alan Thiocke, Alan Thicke, Kay Johnson, Michael Ray Miller, Jack Angeles, Michele Phillis
Scenario:
Clyde Hayes
Productie:
Wilshire Court, Ed Milkovich
Camera:
Reed Smoot
Muziek:
Gerald Gouriet
Jaar:
1993
Alt. titels:
Blond und t├Ędlich
Genres:
Misdaad, Thriller
Trefwoorden:
Televisiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Rubdown (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken