Taggart: Death Benefits

1993, Alan Bell, 105 minuten

Verenigd Koninkrijk 1993. Mysterie van Alan Bell. Met o.a. Mark McManus, James MacPherson, Blythe Duff, Iain Anders en Alexander Morton.

VPRO Cinema

Wanneer Julia, de echtgenote van politiesergeant Fraser (Morton) op een wrede manier is vermoord, vinden Taggart (McManus) en zijn team op de plaats des onheils een lijst met namen. Het wordt geleidelijk aan duidelijk dat de personen die op de lijst vermeld staan, op een of andere manier een fataal ongeluk krijgen. Taggarts medewerker (Andrew) brengt dit in verband met een lokale gangsterbaas (Donachie) maar Taggart twijfelt, aarzelt en kan zich de tijd niet veroorloven om er diep op in te gaan want er gebeuren steeds ongelukken. Alle moorden blijken overigens heel precies te zijn uitgedacht. Het motief wordt in petto gehouden tot aan het einde en dat houdt de spanning erin. Geschreven door Barry Appleton.

credits

Regie:
Alan Bell
Cast:
Mark McManus, James MacPherson, Blythe Duff, Iain Anders, Alexander Morton, Harriet Buchan, Ken Hutchison, Sean Scanlon, Caroline Paterson, Siobhan Stanley, Ron Donachie, Frederick Warder, Iain Andrew, Robert Cavanaugh
Scenario:
Barry Appleton
Jaar:
1993
Alt. titels:
Death Benefits, Assurance sur la mort
Genres:
Mysterie, Misdaad
Trefwoorden:
Detectivefilm
Landen:
Verenigd Koninkrijk


op televisie
0 uitzendingen

Taggart: Death Benefits (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer