Duitsland 1996. Thriller van Günter Gräwert, Gnther Grèwert en Günther Gr¿wert. Met o.a. Mario Adorf, Gudrun Landgrebe, Juraj Kukura, Andrea Sawatzki en Dieter Mann.

VPRO Cinema

Tresko infiltreert als Paul Krger binnen de Russische kunstscene in Berlijn. Kunsthandelaar Sascha Melnikow introduceert hem als een collega en zodoende weet Tresko de eerste gegevens over de Russische maffia te verzamelen. Samen met onderwereldbaas Kremer, en met aan het hoofd de ex-Stasi officier Gebert, handelt deze organisatie in alles dat geld oplevert: drugs, kunst en prostitutie. Ook Tresko's vrouw Katrin werkt aan een onthulling. Bij een onderzoek naar de moord op een prostituee komt ze de mensenhandelaar Milan op het spoor. Milan beseft dat de journaliste een gevaar voor hem oplevert en laat haar ontvoeren. Bij zijn vertwijfelde zoektocht naar Katrin komt Tresko tot de ontdekking dat beiden door dezelfde personen worden bedrogen. Lukt het hem om zijn vrouw uit handen van de gewelddadige kidnappers te redden en Milan uit te leveren?

credits

Regie:
Günter Gräwert, Gnther Grèwert, Günther Gr¿wert
Cast:
Mario Adorf, Gudrun Landgrebe, Juraj Kukura, Andrea Sawatzki, Dieter Mann, Thomas Thieme, Hans Peter Hallwachs, Tatjana Stepantchenko, Andreas Hoppe
Camera:
Mike Gast
Jaar:
1996
Alt. titels:
Im Visier der Drogenmafia, Russische Maffia
Genres:
Thriller
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen