Verenigde Staten 1994. Drama van Paul Bogart. Met o.a. Andy Griffith, Olivia Burnette, Blair Brown, Penny Fuller en Joyce Van Patten.

VPRO Cinema

Phil Doucet (Griffith) staat bovenaan de wachtlijst voor een donorhart. De enige gelegenheid die zich voordoet is het ongeval waarbij zijn kleinzoon Luke (Friedle), waarvan hij verschrikkelijk veel houdt, om het leven komt. Hij krijgt diens hart. Hij kan het niet verkroppen dat hij leeft door de dood van zijn kleinzoon en hij staat op het punt zelfmoord te plegen. Maar dan breekt er een brutaal, eigenzinnig wicht, Louise (Burnette), bij hem binnen. In haar ziet hij een nieuw levensdoel. Aangrijpend drama dat doorlopend balanceert langs de afgrond van super sentimentele soap, maar dankzij de schitterende vertolkingen van Griffith en de jonge Burnette, die moeiteloos het hart van de kijker stelen, blijft het boeiend zonder huilerig te worden. Robert W. Lenski bewerkte de roman Set For Life van Judith Freeman. Isidore Mankofsky deed de niet bijzondere fotografie. Dolby Stereo S.R.

credits

Regie:
Paul Bogart
Cast:
Andy Griffith, Olivia Burnette, Blair Brown, Penny Fuller, Joyce Van Patten, Richard Herd, Daniel von Bargen, J.C. Quinn, Will Friedle, Roddy Gray, Randell Haynes, Frank Hoyt Taylor, Tim Parati, John Brasington, Wil Friedle, Blain Brown
Scenario:
Robert W. Lenski
Productie:
Anne Hopkins
Camera:
Isidore Mankofsky
Muziek:
Patrick Williams
Montage:
Susan B. Browdy
Jaar:
1994
Alt. titels:
Gift Of Love, The
Genres:
Drama, Familiefilm
Trefwoorden:
Melodrama, Tienerfilm, Televisiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

The Gift Of Love (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken