Verenigde Staten 1996. Drama van Peter Levin. Met o.a. Beau Bridges, Pam Dawber, Tess Harper, Lyman Ward en Erik von Detten.

VPRO Cinema

Allan Grant is getrouwd met Linda en een gelukkige vader van twee kinderen. Op een dag wordt hij slachtoffer van een misdrijf, waardoor hij zijn geheugen verliest. Kort hierna wordt er een man dood aangetroffen in een rivier, die voldoet aan de identiteit van Allan. Zijn vrouw en kinderen regelen een begrafenis en proberen hun leven weer op te pakken. In die tussentijd is Allan zwaar verwaarloosd. Hij kan zich niets meer herinneren en wordt opgevangen door Andi, een moeder van twee kinderen. Allan wordt verliefd op Andi en wil graag met haar verder, totdat hij in een winkel wordt herkent door een onbekende man. De onbekende man geeft het adres van Linda en Allan is benieuwd naar haar. Hij gaat op zoek naar Linda, want hij kan niet zomaar verder met Andi als hij al een vrouw heeft. (IdH/VPRO Gids)

credits

Regie:
Peter Levin
Cast:
Beau Bridges, Pam Dawber, Tess Harper, Lyman Ward, Erik von Detten, Currie Graham, Ernie Lively, Dylan Bridges, Dave Florek, Jordan Bridges, Susan Dow, Michael Scruggs, Billy Forester
Scenario:
Richard Leder
Jaar:
1996
Alt. titels:
Stranger To love, A
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Melodrama
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

A Stranger To love (1996) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken